Impressum

Sajt je nastao kao ideja jednog dela starije Grobarske ekipe sa ciljem da se najbitnije priče i slike iz naše istorije sačuvaju od zaborava. Kako se ideja razvijala, a materijal pristizao, postalo je jasno da će sve ovo postati sigurno najveća arhiva o Partizanu na internetu (a možda i šire). Sada, na početku rada sajta, u našoj galeriji se nalazi preko 700 slika i 50-ak najinteresantnijih priča. Naravno, ovo nije konačna brojka. Materijal se konstantno nabavlja i dodaje, pa molimo sve koji bi eventualno imali materijal za naš sajt, da nam se obrate naš email.
Takođe, nemojte na ovom sajtu očekivati vesti i ostale pogodnosti koje pružaju sajtovi novinarskog tipa. To ne znači da izveštaji i slike sa najnovijih utakmica neće biti dodavani. Baš suprotno, isti će biti redovno ažurirani i smeštani u arhivu.

Izvori

Sadržaj sajta, a pogotovu slike, naravno da ne dolazi od jednog čoveka. Njih je kroz istoriju bilo puno, a jako je teško pronaći sve autore istih. Ovim putem se zahvaljujemo i ujedno izvinjavamo svima čije su se slike i priče ovde našle bez njihovog prethodnog znanja. Namera nam nikako nije bila loša, već da svima predstavimo ono što Partizan i Grobari jesu.
Takođe, želimo da se zahvalimo fotografima M. Bešlinu, M. Plavšiću i M. Mićiću koji nam nesebično ustupaju fotografije iz poslednjih nekoliko sezona, kao i iz tekuće!

Moguće greške

Sigurno da je u moru utakmica moguće da smo poneki datum i promašili, tako da Vas molimo da nam sve greške javite na naš email. Takođe, za nekolicinu utakmica ne znamo podatke (datume, godine odigravanja, protivnike itd.) te Vas molimo da nam, ukoliko pronađete bilo šta što bi nam moglo pomoći, javite na naš email.

Kontakt

Za sve pohvale, predloge ili bilo kakva druga pitanja koja Vas interesuju, kontaktirajte nas na naš email.